Lecheria

Den senaste tidens kraftiga regn har fört med sig att många hus och hem har blivit mer eller mindre förstörda här i Dominikanska republiken. Alldeles intill Palavé så finns det en plats som heter Lecheria, som säkert en del av er har hört om förut. I alla fall så ligger platsen väldigt lågt och en bit norrut från Palavé, nära floden Haina, som också Palavé omges av. Palavé har däremot fördelen att ligga betydligt högre upp, på en platå.

Esther som ju känner i princip alla människor överallt (känns det som ibland), har varit i Lecheria och nämnde för oss om några av behoven som finns. Så ikväll åkte vi och köpte in matkassar till 10 familjer.

Ris, olja, pasta, mjölk, samt en del burkmat blev det till var och en av de 10 familjerna.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *